lørdag 7. november 2009

7.november 2009.

Litt mimring med bilder:

Hadde besøk av mine tre små gullgutter for to uker siden, og vi kosa oss hjemme på Sandøya. Helga avsluttet vi sammen med Kate, hennes datter og barnebarn på badeland i Skien. Et eldorado for liten og stor. Fikk prøvd med som undervannsfotograf, og spesielt Fredrik var en ivrig modell under vann:)

Badeland okt 09 

Torsdag var jeg på tur i dyreparken i Kristiansand. Her tusla vi 8 voksne(rart å gå i dyreparken uten barn) og på slutten fikk vi omvisning i den nordiske delen av parken. Det var imponerende hvor god kontakt dyrepasser Ola hadde med dyrene. Og det var virkelig spennende å komme inn å ta bilder av tigerne. Spurte om lov til å komme inn når dyrepasseren kom for å gjøre reint og mate dem. Det føltes veldig nært med bare gitteret i mellom oss.

Nordiske dyr

Kardemommeby nov 09

Løver og tigere i dyreparken nov 09

Torsdagskvelden fikk jeg med meg en flott konsert av Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen.

Den nye CD`n deres blir på min ønskeliste til jul:) To morsomme karer som synger like flott som på åtti-tallet, og gode til unerholde innimellom sangene er de også…

Var på kurs med den danske sykehjemsbestyreren Thyra Frank på fredag. Det var et herlig møte med en dame som gir av seg selv til beboerne og de ansatte. Hun leder med hjertevarme og sunn fornuft, og er utolig proff i det hun gjør.

Skulle gjerne ha hatt med meg de ansatte på min jobb i Parkveien på studietur dit.  De ansatte på Lotte er ikke headhuntet, men hearthuntet…det vil jeg si at mine gode kolleger også er. På samme måte som på Lotte, de gir virkelig av seg selv!!

image

Hovedmålet til Lotte, Thyra Frank og hennes ansatte er at beboerne er like forskjellige når de dør, som når de ble født. Beboerne skal få lov til å være seg selv, og beholde sine særpreg,egenskaper, interesser og verdier så lenge de lever. “Viktig å legge liv til årene, og ikke år til livet. Den siste tiden de lever skal være en fest”, sier Thyra.

 

Thyra Frank er opptatt av:
      - Nærvær
      - Omsorg
      - Respekt
      - Verdighet

image

 

Nå gleder jeg meg til at hele familien min skal komme på middag i morgen…må vel gjøre litt her før de kommer, så…

Ha en fortsatt fin høsthelg!!

2 kommentarer:

 1. Hei på deg og takk for hyggelig kommentar! Formen er stigende, takk og lov;)
  Foredraget med de som var hearthunted hørtes spennende ut! Du er flink til å få med deg spennende ting;)
  Ha en flott dag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Tyra Frank er en kuul dame tror jeg.
  ---som er fraverende.

  SvarSlett