mandag 14. desember 2009

14.desember 09

Vi har mange måter å kose seg på i ventetiden før julefreden senker seg. Jobber i skolen og der får jeg vanligvis være med på mange av de tradisjonelle forberedelsene med kakebaking og juleverksted. I går hadde barna mine kakebake-dag hos mamma, en dag som er spesiellt hyggelig for de yngste, synes det er utrolig flott at min mor lager gode tradisjoner for de yngste i familien. Mine barn (som er på vei ut av rede) er helt klare på at jula skal forberedes og feires sammen med mormor, hos mormor får man jo også julestemning når man ankommer gårdsplassen. Et koselig pynta julehus med masse snille og søte nisser:)

Selv liker jeg å gå og små pussle til jul. Godt å føle på at det faktisk er mulig å gjøre kunne akkurat passe mye ut av jula. Jeg har hoppet av karusell med kjøpe-, rengjøring- og bakepresset:) Tar meg heller en tur eller kosekveld med de jeg er glad i, -ja, alt fra en skogtur på øya med gode venner, kinobesøk med nevøer, sofakos med tenåringsbarna, julekonsert med lillesøs eller juletur til Sverige med morsomt og omtenksomt reisefølge. Liker å kunne ta meg tid til å nyte juleluktene, den rolige og koselige julemusikken, de koselige pynta julegatene og kommer det litt snø så blir det jo bare helt topp:)

I kveld skal jeg på jule konsert med Elisabeth Andreassen og Rein Alexsander i Arendal. Gleder med til en trivelig kveldsstund med min kjære lillesøster.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar