søndag 10. januar 2010

10.januar 2010

Et lite MEN, eller to eller tre…

Noen annerledes vinter-uker  for de fleste her i sør-norge med denne veldige kulda…sjøen rundt Sandøya er frosset igjen, MEN rutebåten holder opp råka på det korteste strekket.

MEN som min gode hverdagsengel og venninne sier…kos dere, se dere rundt på det vakre og nyt!! Annerledes dager blir jo spennende, denne helga skulle jeg ha besøk ute på øya, MEN når isen ligger og  vi ikke visste om vi ville komme oss inn til byen tidlig på søndagsmorgenen la vi oss inn på hotell i Arendal. Og du verden som fint det ble å være hotell-gjest i eget nærområde. Det ble rom med flott utsikt til bygfjorden i Arendal, og ikke minst hadde vi fullt overblikk over Tromøy II som kjørte i ishavet…”lillesøster ser deg”:) Det ble rusleturer i byen, shopping på salg med gavekorta fra jul, lunsj og middag på resturant, kino og lang hotell-frokost…skal ikke så mye til å glede en enkel sjel, MEN du verden så lykkelig man blir når man kan kose seg med de små og nære tingene:)

Fikk tatt noen flotte vinter-bilder, men får vente med dem så lenge jeg fortsatt er “evakuert” fra øya mi og ikke har fått med meg USB-ledningen. En liten film snut med Tom Waits og hans herlige fremføring av waltzing Mathilda blir min lille søndagsgave til dere:) Klem

 

2 kommentarer:

 1. Hei du;))
  SÅ deilig å ligge på hotell,nesten hos seg selv ;))og bare nyte det;)
  Vi har godt av litt luksus ;))
  Ja nå har vi virkelig fått vinter ;))
  men det går mot en ny vår;))
  Torill var hos meg og måtte vise henne deg og bloggen og barna dine ;))
  Hun skrøt av dere alle og ungene dine Gry ja de er alle så vakre ;))
  Er så sliten etter denne julen,har nok hvert litt for mye jobbing,så nå er jeg inne i en periode at jeg nesten ikke gidder noen ting,men for håpe det går over,før det blir for mye å ta igjen ;))
  klem fra meg,kle deg godt i denne kulden
  og kos deg på den skjønne plassen din ;))

  SvarSlett
 2. Heisann Mariann:)
  Så godt koselig å høre om besøket til Torill, du må hilse henne:)
  Tror du virkelig har godt av å slappe av nå etter julestria, nyt de rolige dagene dine:) Klem

  SvarSlett