mandag 20. april 2009

20.april 2009

Leter og leter på nettet etter gode tips og råd…jeg skal kjøpe meg nytt kompakt kamera før Egypt-turen og det begynner å haste litt. Det hadde jo vært greit å få prøve ut og bli kjent med kameraet før vi dro.

Var innom Thor Eriks fotobutikk i Tvedestrand og ble anbefalt dette:

OLYMPUS- TOUGH-8000

Et dyrt kamera, men det har alle de funksjoner jeg trenger og enda litt til.

mjuTOUGH8000_silver__front_M

Jeg tror avgjørelsen er tatt om ingen kommer med noen bedre anbefalinger….

 

og mens jeg venter på gode råd…titter jeg innom noen nettsider om Egypt:)

anemone-fish

lion-fish

Anemone fisk                                           Lion fisk

 

V02EG_res17

 

tout_ank_amon2  V05EG_res14

3 kommentarer:

 1. Kjenner ikke til det, men sikkert et fint kamera. Har selv bare et kompaktkamera,sony cybershot med 7.2 megapiksler, lett og greit å ha med seg. Mange kjøper jo store speilreflekskameraer, og da får de flotte bilder, men er ikke så lett å ta med seg Tenker du gleder deg til turen;)

  SvarSlett
 2. Hei Gry Hege:) Hørte rykter om at du skulle til Sharm el sheik? Du kan bare glede deg :) Vi har vært der fire ganger, og kost oss glugg i hjel hver gang. Det er veldig avslappende der, særlig hvis du skal på på hotel i neama bay. Det er kun gågater der, det er veldig rolig og godt. Du burde få med deg en tur i glassbåten, det er kjempegøy, du kan hoppe uti underveis å snorkle også. Og ikke kjøp masker på Aladin... de er forhekset :):) mine hoppet i alle fall ned av veggen av seg selv ørten ganger haha. God tur :) klem fra Silje

  SvarSlett
 3. hei Silje:)
  Ja nå reiser i snart til Sharm el sheik, og gjett om vi gleder oss:)) takk for gode tips...vi skal jammen meg prøve glassbåten...og jeg skal la være å kjøpe de maskene:)
  klem

  SvarSlett